کارکرد نمایش انتقال مفاهیم انسانی است. رشته‌ی نمایش از زیرشاخه‌های رشته‌ی هنر است. این رشته در سال‌های اخیر به عنوان یک رشته‌ی مستقل هنری در مراکز مختلف آموزش داده می‌شود.

ویژگی‌ها و مهارت‌های مورد نیاز

هنر نمایش یک هنر گروهی است؛ ازاین‌رو فردی که وارد این رشته می‌شود باید انعطاف‌پذیر و با توانایی انجام کار گروهی باشد. این فرد باید خلاق، نوآور و دارای اندیشه‌ای پویا و حسی قوی باشد. هم‌چنین داشتن صدای رسا و قلم خوب، از دیگر ویژگی‌های مورد نیاز این رشته است.

گرایش‌های رشته‌ی نمایش

از گرایش‌های رشته‌ی نمایش می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ادبیات نمایشی، بازیگری، نمایش عروسکی، صحنه‌گردانی و.

ازجمله مواردی که دانش‌آموزان این رشته در طور تحصیل می‌آموزند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: خواندن و تحلیل نمایش‌نامه، اصول و مبانی بازیگری و کارگردانی، اصول و مبانی طراحی صحنه، ادبیات کهن، تاریخ هنر ایران و جهان، اصول و مبانی نمایش‌نامه‌نویسی و.

فرصت‌های شغلی رشته‌ی نمایش

فارغ‌التحصیلان این رشته می‌توانند در بخش‌های مختلف مرتبط با سینما فعالیت داشته باشند. از این جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

فعالیت در مراکز دولتی، صدا و سیما، گروه‌های آزاد هنری، تبلیغات اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اجرای نمایش عروسکی، دستیاری طراحی صحنه، اجرای کار ماسک و گریم، نویسندگی، کارگردانی، بازیگری، دکورسازی و.

دانش‌آموزان هنرستانی می‌توانند پس از تحصیل در دوره‌ی کاردانی وارد مقاطع بالاتر ازجمله کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری شده و پس از پایان تحصیلات، در زمینه‌های گفته‌شده مشغول به فعالیت شوند.

درس‌های اختصاصی رشته‌‌ی نمایش در هنرستان

سال دهم

سال یازدهم

سال دوازدهم

- طراحی 1

- مبانی هنرهای تجسمی

- آشنایی با ادبیات کهن ایران و جهان

- تاریخ نمایش

- اصول و مبانی نمایش‌نامه‌نویسی

- آشنایی با موسیقی

- تاریخ هنر جهان

- اصول و مبانی بازیگری و کارگردانی

- اصول و مبانی طراحی صحنه

- اصول و مبانی نمایش عروسکی

- خواندن و تحلیل نمایش‌نامه

- اصول و مبانی ماسک و گریم

- کارگاه نمایش

آشنایی با برخی از درس‌های رشته‌‌ی نمایش

درس اصول و مبانی نمایش عروسکی: برخی از مباحثی که در این درس به آن‌ها پرداخته می‌شود عبارت‌اند از تعریف نمایش عروسکی، تاریخچه‌ی نمایش عروسکی، انواع عروسک‌های نمایشی، آشنایی با متن نمایش عروسکی، کارگردانی نمایش عروسکی، عروسک‌‌گردانی، طراحی صحنه، نور و موسیقی، نمایش سایه‌ای و.

درس آشنایی با ادبیات کهن ایران و جهان: برخی از مباحثی که در این درس به آن‌ها پرداخته می‌شود عبارت‌اند از دوره‌ی زبان‌ها و ادبیات ایران باستان، نثر فارسی بعد از اسلام، نثر فارسی از اواسط قرن ششم تا قرن هشتم، درآمدی بر نثر فارسی از قرن هشتم تا سیزدهم، نثر فارسی از قرن سیزدهم به بعد، آثار ادبی منظوم، نمونه‌ی ادبیات کهن جهان و.

درس اصول و مبانی ماسک و گریم: برخی از مباحثی که در این درس به آن‌ها پرداخته می‌شود عبارت‌اند از مبانی چهره‌پردازی، صورتک در نمایش، طراحی و قالب‌گیری، ساخت صورتک، آناتومی صورت و شناخت چهره، چهره‌پردازی، طراحی، متعادل و نامتعادل‌سازی و.

درس اصول و مبانی طراحی صحنه: برخی از مباحثی که در این درس به آن‌ها پرداخته می‌شود عبارت‌اند از طراحی صحنه و مراحل آن، تاریخچه‌ی مختصر طراحی صحنه، انواع صحنه‌های نمایش، ارکان طراحی صحنه، نقاط مختلف صحنه، روند شکل‌گیری طراحی صحنه، نقشه‌‌های طراحی صحنه، اصول ترکیب‌بندی طراحی صحنه، چگونگی ساخت ماکت و قطعات دکور و.

منبع: قلم چی


هنرستانی نمایش ,طراحی ,مبانی ,اصول ,صحنه، ,درس ,و مبانی ,اصول و ,طراحی صحنه، ,آشنایی با ,نمایش عروسکی، ,پرداخته می‌شود عبارت‌اند ,آن‌ها پرداخته می‌شود ,مبانی نمایش عروسکی ,گرایش‌های رشته‌ی نمایشمنبع

آشنایی با رشته‌ی ماشین‌ابزار

آشنایی با رشته‌ی امور زراعی

آشنایی با رشته‌ی رشته‌ی صنایع دستی (فرش)

معرفی اپلیکیشن‌های جدید شاخه‌ی فنی و حرفه‌ای

آشنایی با رشته‌ی معدن

آشنایی با رشته «نقشه‌کشی ساختمان» در شاخه کاردانش

آشنایی با رشته «طراحی و توسعه صفحات وب» در شاخه کاردانش

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

همه چی موجوده فروش لاستیک هدوی اصل نیوز تراکتور ICT متن ترانه های جدید ایرانی نسکافه شب که میشه نماوا کلیپ 9 بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. ساخت کابینت کلاسیک خاطرات یک معمار